Niste prijavljeni. Za postanje i otvaranje novih tema POTREBNA REGISTRACIJA.
sugav hladno-kisno-ljigavi dan, ja se uputih tragom prica kako ne'ko zna nekoga 'ko zna onoga koji je nabavio ono da bi sredjivao, a neda mu se i zeli se rjesiti toga cuda sto nitko nece jel je ruzno pace auto industrije.
i tako naletjeh na nesto sto je nekada izazivalo uzdahe parkirajuci pred lokalne birceve....bla...bla....bla
.....ovo je VW TL iz 1970g, kupljen od prvog vlasnika, garažiran bio, vozen do 2006, redovno servisiran u vw servisu, sva papirologija o servisima, prva farba (valjda), nije da nije dobio rdje, unutrasnjost + sicevi su super, podovi fantazija, lijevi prag i prednji blatobran zude za zamjenom, motor p r e d e , radi kao doksica. toliko me je kisa prala plus mrak da nisam imao zelje niti snage za detaljnijim pregledom ovoga nenad*ebivo ruznog auta.
svu njegovu ruznocu je nadjacao motor i filing dok se sjedi za volanom toga stroja.

na nekima slikama se vidi izoblicenje koje je nastalo pod djelovanjem kapi na objektiv izlozen pljusku. nadam se da prihvacate ispriku.
Nije na forumu
bolid je u garazi, "siguran" u mojim rukama
kad ste ovo vidjeli u autu? kartice od svih servisa. naljepnice od ulja koje se stavljalo i tako to
![]()
truljavost se vidi na donjim rubovima skoljke, ali je pod maksimalno ocuvan. motor nije neki slinavac iako onaj zadnji semering vristi za slobodom.
![]()
sve ga vise dozivljavam kao privlacno vozilo.
veceras sam se vozikao po parkinzima i odusevljava me rad i zivost motora, a unutrasnjost je mochna
![]()
Nije na forumu
ovo je dobra osnova za kompletnu restauraciju...jesi puno dao?
ako nisi isplatilo se!
drugačiji je filing totalno od bube jelda?
Nije na forumu
uvikdrugi upisano:
ovo je dobra osnova za kompletnu restauraciju...jesi puno dao?
ako nisi isplatilo se!
drugačiji je filing totalno od bube jelda?
Ma to treba samo najosnovnije odraditi i voziti, nije Fasti jos za restauraciju.
Nije na forumu
zamisljam si koliku je srecu izazvao kod ljudi koji su ga novoga izvezli iz salona
Nije na forumu
ToXic upisano:
zamisljam si koliku je srecu izazvao kod ljudi koji su ga novoga izvezli iz salona
http://www.thesamba.com/vw/archives/pre … stgirl.jpg
Da su onda znali za "rat look " pitanje kako bi reagovali.
Nije na forumu
kraj svemira... obecao sam zeni kad si priskrbim ovakvo nesto da se prestajem okretati za bilo cime sto je starije od 5 godina. ovo je za mene najnajnajdivniji vw aircooled stroj na planeti
Nije na forumu
Da planiram i za njega paktreger?
Nije na forumu
A evo kako se montira radio u Typ 3 (1500S)
Nije na forumu
Nije na forumu
ToXic upisano:
jel to ona "klima verzija"?
Mislim da je
Nije na forumu
Nije na forumu
Nije na forumu
stvarno cu promjenit misljenje o ruznom pacetu.
stroj mi se stvarno poceo svidati
Nije na forumu
Auto je stvarno super ima jedan moj prijatelj iz kluba ako ti zatreba nekakva pomoć oko limarije mogu ti to rješiti. pozdrav
Nije na forumu
moram doci do njega, stvarno mi je bitno glede nabavki djelova
Nije na forumu
stroj je odvezen na limariju.
najavljen je brzi oporavak.
Nije na forumu
Nije na forumu