foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Oldtimer Klub Classic "99

Nova GradiškaOldtimeri na FB

Muzej prometa i teh.

Pokrovitelji

 

U prošlu subotu 21. svibnja održan je 10. jubilarni međunarodni oldtimer susret u Banja Luci na kojemu su sudjelovali i Novogradiščani, članovi oldtimer kluba „Classic'99“.

Među sudionicima iz svih zemalja regije Novogradiščani su se izborili i zaslužili dva vrijedna priznanja. Dr. Ivan Bagarić dobio jer nagradu za najuređenije vozilo, vrhunski restaurirani Chevrolet 3100 Pick Up iz 1955. godine, a Josip Mašić nagrađen je kao vlasnik najstarijeg motocikla na susretu, BMW-a R 50/5 iz 1970. godine. Priznanje za suradnju je primio Krešimir Knežević predsjednik prijateljskog kluba Otk „Classic'99“ koji je predsjedniku Otk „Veteran“, domaćinu, kao poklon uručio sliku sa utrke motora u Novoj Gradiški iz šezdesetih. Priznanje za sudjelovanje je uručeno također i Dejanu Ivankoviću kao autoru prvog Oldtimer magazina. Ispred otk „Classic'99“ na susretu su nazočni bili još Petar Jurišić i prof. Davorin Duzdagić.

Druženje u Banja Luci trajalo je do ranih poslijepodnevnih sati, a potom je karavana krenula prema sportsko-rekreacijskom centru „Bardača“ gdje su domaćini ugostili sve sudjelovatelje. Na susretu su se između mnogih automobila najviše po starosti isticali Dodge iz 1921. godine i Oldsmobile iz 1929. godine.

Ovom prilikom članovi Oldtimer kluba „Classic'99“ Nova Gradiška pozivaju sve zainteresirane na 11. Međunarodne susrete 2. srpnja ove godine u Novoj Gradiški.