foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Oldtimer Klub Classic "99

Nova GradiškaOldtimeri na FB

Muzej prometa i teh.

Pokrovitelji

 

- Zahvaljujući Oldtimer clubu „Classic 99“ Novogradiščani su proteklih dana mogli uživati u starinama. U prostoru stare NAME bila je postavljena izložba starih aparata i uređaja koji su nekada bili nezaobilazan dio svakodnevnog života, bicikala i motocikla. Izloženi eksponati u vlasništvu su članova kluba koji se nekoliko godina zalažu za otvaranje tehničkog muzeja u Novoj Gradiški.

Kao i prošle godine, Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Nova Gradiška naglasila je na otvaranju izložbe značaj koji ovakve izložbe i druge aktivnosti koje tijekom godine organizira Oldtimer club „Classic 99“ pridonose turističkoj ponudi garda. Podržala je i inicijativu za osnivanje tehničkog muzeja koju bi smatra, trebao podržati Grad i Gradski muzej.

U subotu je na središnjem gradskom trgu održana tradicionalna izložba oldtimer vozila. U kojoj su mogli uživati ljubitelji starih automobila. Old timer kluba "Classic 99" u srpnju organizira tradicionalni Old timer susret na kome će sudjelovati vlasnici starih automobila iz okolnih država, a početkom rujna tradicionalnu biciklijadu starih bicikla.