foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Oldtimer Klub Classic "99

Nova GradiškaOldtimeri na FB

Muzej prometa i teh.

Pokrovitelji

 

U više od stotinu gradova diljem Hrvatske, u skoro 250 institucija – muzeja, galerija, knjižnica i arhiva, sinoć je održana naša najposjećenija manifestacija – Noć muzeja. I Nova Gradiška se uključila u program Noći muzeja. Oldtimer klub “Clasic 99” Nova Gradiška u svojim je prostorijama pripremio izložbu tehničkih predmeta.

Predsjednik kluba, Krešimir Knežević istaknuo je kako je ovo treći put da sudjeluju u Noći muzeja. Ove godine je manifestacija bila dosta posjećena zbog većeg prostora. Bilo je puno djece koju zanimaju stari predmeti, od igle do lokomotive. Oldtimer klub marljivo skuplja predmete za muzej prometa i tehnike u osnivanju u Novoj Gradiški. Knežević je napomenuo kako je muzej jedinstven u Hrvatskoj, jer su donatori građani Nove Gradiške koji rado daruju stare predmete. Na izložbi su se mogli vidjeti primjerci stariji od 100 godina.

Pred Oldtimer klubom je vrlo uzbudljiva godina koju će obilježiti brojni događaji: Izložba u svibnju, Oldtimer susreti u srpnju i biciklijada u rujnu. U fotogaleriji pogledajte kako je bilo na ovogodišnjoj Noći muzeja u organizaciji Oldtimer klub Clasic 99.

Foto: Radio NG